Ascot Hotel København

Ascot Hotel

Ascot Hotel København er i dag et 4-stjernet familieejet hotel som blev grundlagt i 1971 af Fru Aase og Hr Jørgen Hildebrandt og som fortsat i dag ejes og drives af samme familie.

 

I hotelbygningen tilbyder vi mødefaciliteter, fitness, business center, parkering, hotelbar og gratis trådløst internet som benyttes på hele hotellet og alle værelser.

 

Hotellet er lokaliseret i hjertet af København, 350 m. fra Rådhuspladsen og 600 m. fra Københavns Hovedbanegård. De fleste af turistattraktionerne ligger indenfor gåafstand og den centrale placering gør det nemt at benytte offentlig transport.

 

Hotellet består af 144 lyse og indbydende værelser. Hvert værelse er møbleret individuelt med moderne design med respekt for hotellets specielle historie og ånd. Værelserne er udstyret med 40 tommer kabel TV med internationale kanaler, telefon, minibar, safebox, hårtørrer og moderne badeværelser med tilhørende toiletartikler.

 

En velassorteret og økologisk morgenmadsbuffet bliver serveret hver morgen i vores restaurant og i vores nyrenoverede lobby område, tilbyder vi et sortiment af forfriskninger fra vores hotelbar, som er kombineret med receptionen.

 

Indenfor kort afstand af hotellet findes et udvalg af restauranter, og personalet er altid rådighed, hvis i ønsker nogen anbefalinger.

 

Hotellet tilbyder cykeludlejning, fitness, business center, roomservice samt rens og tøjvask.

 

Hvis I har yderligere spørgsmål, skal I ikke tøve med at kontakte receptionen.

Vi har åbent døgnet rundt, for at sørge for, at i får et behageligt ophold.

Check ind fra kl. 14:00

Check ud kl. 11:00

Parkering

Private parkering – afhængende af ledigheden på dagen og har varierende priser.

Ikke mulighed forudbestilling.

Galleri

restaurant 1
Copenhagen hotel apartment
Ascot Hotel Copenhagen
Ascot Hotel Copenhagen